Lägesrapport 12:e juli

Nu när ruffen är klippt återgår vi till full greenfee-avgift igen.
Bollmaskinen är fortfarande ur funktion. Vi jobbar med att åtgärda detta.

Lägesrapport 9:e juli

Goda nyheter – ruffen är klippt!
Dåliga nyheter – åskan har slagit ut både bollmaskin och bevattningsanläggning. Vi återkommer med mer information när vi har den.

Lägesrapport 6:e juli

På grund av våra problem med trasig ruffklippare halverar vi tills vidare greenfee-avgiften.
För mer information om detta och status för discgolfbanan, läs vårt utskick till medlemmarna här.

Banan öppnar

På fredag 10/6 kl. 16.00 öppnar banan för säsongen. Det kommer att vara provisorisk green på hål 1.

Obs! Tänk på att bara spela från markerad tee, dvs spela ej från grästee om teemarkeringarna sitter vid mattan.
Notera också att vi inte har pay & play på banan i år utan grönt kort krävs för spel.

Hålvärd 2022

Vill du vara med och sköta om banan lite extra i sommar?
Då kan du bli hålvärd!

Att vara hålvärd innebär att du tar lite extra hand om ett av hålen på banan. Till exempel håller rent
och fint vid tee, krattar igenom ditt håls bunker eller plockar bort några extra ogräs när du ändå
passerar, ställer ut en kruka med blommor eller liknande.

Du bestämmer själv hur mycket tid du vill och kan lägga ner.
Låter det som något du vill hänga med på?

Anmäl dig eller ställ dina frågor via mail eller på vår facebook-sida.
info@bolidensgolfklubb.se

Anmälan till utbildning grönt kort

Nu kan du anmäla dig till utbildning för grönt kort. Se mer information under utbildning.

Anmälan till golfskolan (barn) öppen

Nu kan ni anmäla era barn till golfskolan. Se mer information under utbildning.